Balkan Grill

Assen
Zaterdag 2 maart 2019 

Wil je genieten van authentieke Macedonische gerechten, kies dan eens voor restaurant Balkan Grill. Het restaurant wordt gerund door de familie Petrovski.

Balkan Grill ligt aan de rand van het centrum van Assen. Het restaurant is gezellig, landelijk en authentiek ingericht, denk hierbij aan stenen bogen en donkere balken.

We kozen voor een verassingsmenu. We kregen een grote schaal met allerlei gegrild vlees, gebakken aardappeltjes en een koolsalade. Het eten smaakte goed en het vlees was lekker mals. Als wijn kozen we voor een droge rode Macedonische wijn, Stobi Vranec 2015. Zo smaakvol!

De bediening is gastvrij en vriendelijk.

Toegankelijkheid
Restaurant Balkan Grill is matig tot slecht (rolstoel)toegankelijkheid.

De entree is ruim. De entreedeur is breed genoeg voor een elektrische rolstoel, er is echter een kleine drempel aanwezig.

Het restaurant is niet heel ruim. De tafels staan vrij dicht bij elkaar opgesteld. Het is aan te raden bij de reservering aan te geven dat je een wat ruimere plek wil i.v.m. een (elektrische) rolstoel.

De tafels zijn minder geschikt voor rolstoelgebruikers. De tafels hebben vier poten en geen middenpoot. Hierdoor kun je er met een (elektrische) rolstoel moeilijk onder rijden.

Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig. Het betalen is op die manier gemakkelijker voor een rolstoelgebruiker.

Parkeren kan aan de Groningerstraat of Kloekhorststraat. Eveneens zijn er invalidenparkeerplaatsen in parkeergarage Citadel aanwezig.

Adres
Restaurant Balkan Grill
Groningerstraat 59
9401 BJ Assen
0592-314180


Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden