Brasserie Diggels

 
Westerbork
Zaterdag 29 juni 2029

Op een zomerse avond hebben we heerlijk gegeten bij Brasserie Diggels, gelegen in het mooie dorpje Westerbork. Het restaurant is van binnen klassiek ingericht met een eigentijdse twist. Vanwege het warme weer hebben we de hele avond op het terras kunnen zitten.
 
Wij kozen voor een 3 gangen-diner. Als voorgerecht kozen we voor gestoomde kabeljauw met gewokte prei, pernod, witte wijn en sepia. De sepia gaf de saus een grijze kleur. Dit ziet er niet direct smakelijk uit, maar het tegendeel was waar! Daarnaast namen we  champignonkoppen met spinazie, geitenkaas en balsamicostroop. Erg goed.

Als hoofdgerecht namen we de kaasfondue in een broodje met groenten, fruit en falafel. Eveneens kozen we voor de biologische ossenhaas van klaverrund, gegrild op de lavagrill, geserveerd met een saus met paprika, spekjes en gefrituurde ui. De gerechten waren goed op smaak gebracht en erg lekker.
 
Als dessert kozen we voor een koffie met lekkernijen.

De bediening is zeer vriendelijk en gastvrij.
 
Toegankelijkheid
De toegankelijkheid van Brasserie Diggels is erg goed.

De entree is ruim en nagenoeg drempelloos.

Het restaurant is ruim ingericht. Een aantal tafels zijn geschikt voor rolstoelgebruikers (poot in midden van de tafel). De overige tafels hebben poten aan elke hoek.

Er is een invalidentoilet aanwezig.

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig. Dit maakt het betalen voor een rolstoelgebruiker gemakkelijker.

Achter het restaurant zijn parkeerplekken te vinden.

Adres
Hoofdstraat 8
9431 AD Westerbork
0593-331438
 
 
Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden