Restaurant Gusto

Nooitgedacht
Vrijdag 3 mei 2019

Samen met ons gezin uit eten, met z’n viertjes. Waar hebben we zin? Italiaans! We kozen ervoor om naar restaurant Gusto te gaan in Nooitgedacht. Gusto is één van de restaurant in vakantieresort Hof van Saksen. Het restaurant is sfeervol en modern ingericht. Er wordt gebruik gemaakt van de kleur geel, wat ervoor zorgt dat het restaurant een hippe uitstraling heeft.

Gusto werkt met een À La Carte kaart. Als voorgerecht namen we Salmone Marinato (gemarineerde zalm), Insalata Tonno (salade met tonijn, groenten en tzatzikisaus) en een Tagliere del Pane  (plank met Italiaans brood en verschillende tapenades. De voorgerechten smaakten redelijk, alle ingrediënten waren vers, de smaken van de Salmone Marinato en de Insalata Tonne waren echter erg oppervlakkig.

Als hoofdgerecht kozen we voor de Gnocchi alla Sorrentina (met tomatensaus, mozzarella en basilicum), de pizza Bresaola e Tartufo (met o.a truffelcreme, rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten) en de Saltimbocca alle Romana (kalfsvlees omwikkeld met parmaham en salie in een witte wijnsaus). De gnocchi was prima op smaak. De pizza was eveneens prima op smaak, al werd het niet super warm geserveerd. De Saltimbocca zag er heerlijk uit. Helaas zat het vlees vol zenen. Niet één hap, maar elke hap was moeilijk weg te kauwen. Toen de serveerster vroeg hoe het smaakte, hebben we aangegeven dat het kalfsvlees niet lekker was, omdat het vlees taai en vol zenen zat. De serveerster pakte dit signaal keurig op en gaf aan het vlees weer mee te nemen en het door te geven aan de kok. We mochten iets anders uitzoeken van de kaart. We kozen voor de pizza Bresaola e Tartufo. De pizza kwam snel, smaakte goed en was goed op temperatuur. We hebben voor de eerste keer eten teruggestuurd, en het voelde wat ongemakkelijk. Maar hier kan het restaurant alleen maar van leren. Als dessert kozen we voor de Cannoli alla Gusto (gevuld met ricottacrème en pistache ijs). Het dessert was heerlijk!

De bediening is vriendelijk en gastvrij.

Toegankelijkheid
Restaurant Gusto is goed toegankelijk. Alle restaurants op het vakantieresort zijn gevestigd in het hoofdgebouw. Via een verharde oprijlaan kom je aan bij het hoofdgebouw. De entreedeur is breed en drempelloos. Via een zeer ruime hal, bereik je aan de linkerkant restaurant Gusto. Alles is gelijkvloers.

Het restaurant is vrij vol opgesteld. Je kunt met de elektrische rolstoel langs de tafeltjes rijden, soms moeten er wat mensen opstaan. Dit natuurlijk afhankelijk waar de gereserveerde tafel staat. De tafels zijn goed onderrijdbaar met een (elektrische) rolstoel.

In het hoofdgebouw is een invalidentoilet aanwezig. Het toilet is op -1 gevestigd, te bereiken met een ruime lift. Het toilet is ruim.

Op 50 meten van het hoofdgebouw is een parkeerplaats aanwezig. Hier zijn eveneens meerdere invalidenparkeerplaatsen aanwezig.

Adres
Restaurant Gusto
Hof van Saksen
Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht
Tel. 0900 - 1971 Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden