Ristorante Da Luca

 
Hoogeveen
Vrijdag 15 maart 2019

Da Luca ligt in hartje Hoogeveen, vlakbij theater De Tamboer. Een gezellig Sardijns restaurant die onder leiding van enthousiaste eigenaar Stefano authentieke Italiaanse gerechten serveert.

Ristorante Da Luca is gevestigd in een mooi karakteristiek statig pand. Vanbinnen is het modern en sfeervol ingericht.

Er wordt zonder menukaart gewerkt. Je geeft aan hoeveel gangen je wilt en geeft aan wat je wel en niet lust. Wij kozen voor een 5-gangenmenu. We begonnen met een antipasti plank van wel een meter lang! Allerlei heerlijke kleine hapjes variërend van vlees, vis en vegetarisch (caprese, gamba’s, gegrilde courgette, gemarineerde en gedroogde tomaatjes, aubergine taartjes en Italiaanse vleeswaren. Het tweede gerecht was een ravioli met een saus van Parmezaanse kaas. Als derde gerecht kregen we een truffelpasta. We houden zo van truffel, jummie! Het vierde gerecht bestond uit ossenhaaspuntjes met een rijke Italiaanse salade. We sloten af met een proeverij van kleine desserts. Echt een aanrader!

De bediening is erg vriendelijk en servicegericht.

Toegankelijkheid
Ristorante Da Luca is goed (rolstoel)toegankelijk.

De entree is drempelloos, je komt binnen via een duwdeur. Via een tussenhal bereik je het restaurant.

Het restaurant is ruim ingericht. De tafels zijn geschikt voor rolstoelgebruikers (poot in midden van de tafel).

Er is een invalidentoilet aanwezig. Het toilet bereik je via een halletje. In het halletje maak je een scherpe bocht naar links. Met een elektrische rolstoel kun je de bocht prima maken. Het toilet zelf is ruim, beschikt over beugels en een alarmkoord.

Aan de Markt Zuid is een groot parkeerterrein aanwezig, waarbij meerdere invalidenparkeerplekken beschikbaar zijn. Dit is op 3 minuten loopafstand tot aan het restaurant.

Dit restaurant heeft, gezien een goed toegankelijk pand, de 'Toegankelijk Uit Eten' sticker ontvangen.

Adres
Ristorante Da Luca
Hoofdstraat 2
7901 JP Hoogeveen
0528 233 460


Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden