Villa Tapas 

Assen
Vrijdag 30 november 2018
 
Een avond genieten bij Villa Tapas is altijd goed. Heerlijke kleine hapjes vanuit de hele wereld, van Italiaanse tot Aziatische tapas. Villa tapas ligt in het centrum van Assen, naast Theater Bioscoop De Nieuwe Kolk en aan de kop van de Vaart. Een prachtige plek aan het water.
 
Het restaurant is gevestigd in een mooi karakteristiek pand. Hieraan is een modern glazen pand gekoppeld. Dit maakt het restaurant licht en hip, maar ook knus en gezellig.
 
Villa Tapas is een All You Can Eat restaurant, waarbij je zowel het eten als het drinken met een tablet besteld. De bediening is vriendelijk en de service is goed.
 
Ik genoot deze avond van allerlei hapjes, zoals bruschetta’s, balsamico champignons, Manchego kaas, gevulde chilipepertjes, ravioli met oesterzwammen en een mini pizza. Daarnaast nam ik er een heerlijke witte Chardonnay bij. Als vegetariër kun je prima uit de voeten bij Villa Tapas. Meer zin in vlees of vis, ook dan is er genoeg keus, zoals gamba’s, sliptong, zalmfilet, carpaccio of spareribs.
 
Ook leuk: Voor € 29,50 geniet je van het Cinemenu, onbeperkt tapas incl. een bioscoopkaartje.
 
Toegankelijkheid
De (rolstoel)toegankelijkheid van dit pand is zeer goed. De middelste verdieping (te bereiken via het terras) is het meest geschikt voor rolstoelgebruikers. De deuren zijn breed, het pand is ruim, er zijn goede tafels aanwezig waar je met een rolstoel onder kunt rijden (poot in het midden van de tafel), en is een ruim invalidentoilet aanwezig.

Betalen doe je op de begane grond, hiervoor moet je een paar treden naar beneden. Via een andere ingang is de begane grond met een rolstoel te bereiken, maar hiervoor moet je buitenom. Dit is niet praktisch. Echter, er is een mobiel pinautomaat aanwezig. De bediening is zeker bereid om met het pinautomaat naar je toe te komen.

Er is een parkeergarage aanwezig onder Theater Bioscoop De Nieuwe Kolk, dit is binnen een straal van 100 meter van Villa Tapas. De parkeergarage bevat meerdere invalidenplekken en heeft twee ruime liften.

Adres
Villa Tapas
Vaart N.Z. 2 te Assen
0592-202123
 
 

Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden