Yume

Assen
Donderdag 29 december 2018

Na een werkdag vol vergaderingen, was het tijd voor een etentje en wat gezelligheid. We hadden zin in sushi en kozen daarom voor Yume.

Yume is een Sushi & Grill restaurant, gelegen in het centrum van Assen op het veemarkktterrein. Van buiten een mooi en sfeervol karakteristiek pand, in Amsterdamse school stijl gebouwd, en een begrip in Assen. Vroeger zat café Marktzicht erin gevestigd. Na een lange periode van leegstand, zit sinds enkele jaren Yume erin gevestigd. Van binnen is het licht, fris en trendy ingericht, met Oosterse invloeden.

Naast de heerlijkste sushi’s, kun je ook kiezen voor diverse vlees en visgerechten, grill, wok en frituur gerechten. Wij genoten deze avond van allerlei gerechten, uiteraard kozen we voor verschillende sushi’s, maar ook gerechten zoals edamame (sojabonen), ramuyaki (lamsrack), yaki udon (gebakken bami), yaki mushrooms (champignons) & yaki tori (kipspiesjes)

En natuurlijk bestelden we hierbij een flesje Cava!

Bij Yume bestel je zowel de hapjes als de drankjes met een tablet. De bediening is vriendelijk en de service is goed.

Toegankelijkheid
De (rolstoel) toegankelijkheid van dit pand is matig.

De deuren zijn breed, maar niet automatisch. Er zit een drempel van zo'n 5 cm. Het pand is redelijk ruim ingericht en er zijn goede tafels aanwezig waar je met een rolstoel onder kunt rijden (poot in het midden van de tafel).

Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Er is een mobiel pinautomaat aanwezig waardoor het betalen voor een rolstoelgebruiker makkelijker wordt.

Yume beschikt over een eigen parkeerplaats en parkeren kan dus voor de deur. Er zijn geen invalidenparkeerplaatsen, maar er is altijd voldoende plek en ruimte.

Adres
Yume Assen
Van Riebeeckstraat 5,
9401 AA Assen
0592-318104


Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden