Badhotel bruin 

Restaurant Bravoure


Vlieland
Dinsdag 11 juni 2019

Een regenachtig dag op Vlieland. Bij badhotel Bruin dronken we een mok met hot chocolate! Echt even opwarmen. We zaten in een leuk nisje met uitzicht over de Dorpsstraat. We besloten hier wat te gaan eten.

Badhotel Bruin is een charmant hotel, gelegen in de dorpsstraat. Restaurant Bravoure is modern en chic ingericht.

Als voorgerecht namen we een Caesar Salade, een vegetarische Cassave salade (met komkommer, radijs, pinda en rempejek) en de Langoustine (met bulgur, zuidvruchten en zeegroenten). De voorgerechten waren heerlijk. Het vegetarische gerecht met cassave was zeer origineel!

Als hoofdgerecht namen we de Entrecote (van de Aussie Angus met groenten en chimichurri) en de vegetarische gele groentencurry, geserveerd met geurige jasmijnrijst. De hoofdgerechten waren zeer smaakvol.

Als nagerecht namen we een lekker kop cappuccino. Goede koffie met een mooie dikke schuimlaag. Bij de koffie of thee wordt altijd een heerlijk boter-kruimelkoekje geserveerd, waarschijnlijk zelf gemaakt. Jummie, alleen voor de goede koffie en het koekje zal ik eens gaan zitten bij Badhotel Bruin.

De bediening is vriendelijk en gastvrij.

Toegankelijkheid
Restaurant Bravoure is goed rolstoeltoegankelijk. Via de ruime en drempelloze entree bereik je de grote hal en tevens receptie. Aan de rechterzijde van de hal loop of rol je het restaurant binnen.

Het restaurant is ruim ingericht en de tafels zijn geschikt voor rolstoelgebruikers.

Er is een invalidentoilet aanwezig. Vanwege een kinder-aankleedplank kun je niet met de rolstoel naast het toilet komen. Vóór het toilet is voldoende ruimte.

Vlieland is een autovrij eiland. Omdat wij in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart, krijgen wij ontheffing en mag de auto mee het eiland op. Let op: een ontheffing kun je aanvragen bij de gemeente Vlieland en is 2 maanden geldig. Er zijn voldoende parkeerplekken op het eiland.

Adres
Badhotel Bruin
Restaurant Bravoure
Dorpsstraat 88
8899 AL Vlieland
+31 562-452828