De Brassery

Vlieland
Maandag 10 juni 2019

We zijn op ons geliefde eiland Vlieland. Onze zomervakantie is gestart! Na aankomst in ons hotel, hebben we eerst onze koffers uitgepakt en wat gedronken op het terras. We hadden geen zin om nog op pad te gaan, dus besloten we wat te gaan eten in het restaurant van ons hotel. De Brassery is sfeervol en klassiek ingericht. Grote fauteuils, een gashaard en een mooie houten bar. Je kunt hier dineren met uitzicht op zee!

Als voorgerecht kozen we voor de krokante gamba’s (met o.a. vadouvan, wakame en nori) en een tomaten-crèmesoep. De voorgerechten waren zeer smakelijk. Als hoofdgerecht kozen we voor de runderbavette (met een jus van gepofte knoflook), de tonijn (met udon noodles en krokante nori) en de ravioli van tomaat (met artisjok, zontomaatjes, zeekraal en parmezaanse kaas). Ook de hoofdgerechten waren heerlijk! Verse ingrediënten en mooi op smaak gebracht.

Als nagerecht namen we een lekker kop cappuccino. Goede koffie met een mooie dikke schuimlaag. En om het helemaal af te maken een glaasje Baileys erbij. Jummie!

De bediening is zeer vriendelijk en gastvrij.

Toegankelijkheid
De Brassery is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Via de hoofdingang treed je strandhotel Seeduyn binnen. Via de ruime lift bereik je de eerste verdieping. Via de grote hal bereik je de Brassery. De Brassery is ruim ingericht.

De tafels zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Je kunt er met de rolstoel goed aanrijden.

Er is een invalidentoilet aanwezig in het hotel.

Vlieland is een autovrij eiland. Omdat wij in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart, krijgen wij ontheffing en mag de auto mee het eiland op. Let op: een ontheffing kun je aanvragen bij de gemeente Vlieland en is 2 maanden geldig. Er zijn voldoende parkeerplekken op het eiland.

Adres
Strandhotel Seeduyn
De Brassery
Badweg 3
8899 BV Vlieland
+310104390509