Intermezzo

 
Haren
Vrijdag 28 december 2018

Het was een drukke, maar gezellige dag. Nadat we de expositie van Chihuly hadden bezocht in het Groninger Museum (wat overigens een waanzinnige expositie is!), besloten we nog even Haren in te gaan. Haren is gezellig, compact, leuke winkels en een tikkie chic, hier houden we wel van. Bij brasserie Intermezzo aten we snel een hapje voordat we diezelfde avond naar een verjaardag moesten.

Brasserie Intermezzo ligt in hartje Haren en wordt bezocht door jong en oud. Het pand is in moderne stijl gebouwd en heeft veel ramen. Dit maakt het pand van binnen heel licht. Samen met de moderne inrichting doet het heel fris aan. Het pand beschikt over een open keuken, wat ervoor zorgt dat het levendig en dynamisch is.

Omdat we weinig tijd hadden bestelden we alleen een hoofdgerecht, kabeljauw met een paprikasaus, tagliatelle met een tomaten- groentensaus en een mixed grill. Het eten was prima. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Eén persoon is vegetarisch en bestelde een vegetarisch hoofdgerecht. Dit werd goed onthouden. Zonder iets te zeggen kreeg zij een vegetarische amuse. Dit is netjes en komen we niet zo heel snel tegen. De bediening was vriendelijke en oplettend.

Toegankelijkheid
De toegankelijkheid van dit pand is goed. De entree van het pand is goed. Een kleine drempel van zo’n 2 cm. De deur is breed genoeg voor een elektrische rolstoel. Nadeel is dat de entreedeur zwaar opengaat. Voor een persoon in een rolstoel zal het lastig zijn zelf de deur te openen.

Het pand is van binnen ruim ingericht en de tafels zijn geschikt voor rolstoelgebruikers (poot in het midden van de tafel).

Er is een invalidentoilet aanwezig. Hiervoor moet je wel om een sleutel vragen. Via een halletje bereik je het toilet. Het invalidentoilet is ruim en beschikt over beugels. Er is geen alarmkoord aanwezig.

Op ongeveer 100 meter afstand ligt een parkeerplaats, waarbij twee invalidenparkeerplaatsen aanwezig zijn.

Adres
Brasserie Intermezzo
Rijksstraatweg 152,
9752 BN Haren
050 535 1727


Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden