Coperto restobar


Zwolle
Woensdag 2 januari 2019

Onderdeel van Pillows Grand Hotel Ter Borgh te Zwolle, is restaurant Coperto Restobar.

Pillows is gevestigd in een zeer statig pand. Vanbinnen is het zeer modern ingericht. Aan dit statige pand zit een glazen pand gevestigd. Hier zit restaurant Coperto Restobar in. Het restaurant is door zowel hotel- als niet hotelgasten te bezoeken.

Het restaurant is hip, trendy, modern en sfeervol ingericht. We namen een 4 gangen diner. We begonnen met heerlijk vers gebakken brood en diverse mediterraanse hapjes. Als tussengerecht kozen we voor gemarineerde zalm. Het hoofdgerecht was een kalfsstoof met een portjus en tot slot namen we een chocoladedessert. Het was echt verrukkelijk!

De bediening was erg vriendelijk.

Toegankelijkheid

Het pand is matig toegankelijk.

De hoofdingang is, vanwege een paar traptreden, niet toegankelijk. Vlak naast de hoofdingang zit een drempelloze ingang die wel geschikt is voor rolstoelgebruikers. Deze ingang brengt je ook direct in het restaurant.

De tafels zijn geschikt voor rolstoelgebruikers (poot in midden van de tafel). Sommige tafels zijn dicht naast elkaar opgesteld. Voor rolstoelgebruikers wat minder geschikt, omdat je er moeilijker kunt komen. Er zijn echter ook tafels die ruimer staan. Geef dit aan bij de reservering.

Er is een invalidentoilet aanwezig. Deze is, gek genoeg, niet toegankelijk vanuit het restaurant. Je moet dan namelijk met een trap naar boven, waar vervolgens een lift je naar beneden brengt. Daar bevind zich dan het invalidentoilet. Het invalidentoilet is voor rolstoelgebruikers alleen buitenom bereikbaar. In de zomer is dat niet zo erg. Maar ben je aan het dineren in het restaurant in de herfst of winter; dan is buitenom niet heel wenselijk.

Mobiel pinnen is mogelijk. Dit maakt het betalen voor een rolstoelgebruiker gemakkelijker.

Eveneens is er een invalidenparkeerplaats aanwezig aan de overzijde van het pand (buitensocieteit).

Adres
Coperto Restobar
Stationsweg 9
8011 CZ Zwolle
038 425 6789


Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden