Woody’s pancakes & steaks


Holten
Woensdag 20 februari

Het was een prachtige zonnige woensdagmiddag. Leuke bijkomstigheid was dat we ook nog eens een vrije dag hadden opgenomen. Tijd voor iets leuks! Winkelen doen we al zo vaak en een musea bezoeken hadden we geen zin. Uiteindelijk kwamen we op het idee om wat te gaan rondtoeren nabij de Sallandse Heuvelrug. Een mooie groenrijke omgeving!
 
Aan het einde van de middag, voordat de autorit voortgezet zou worden terug richting Assen, besloten we nog wat te gaan eten en drinken. Want inmiddels hadden we wel zin in iets gekregen.
 
Halverwege de Holterberg staat restaurant Woody’s in een mooie bosrijke omgeving en aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een restaurant waar je in een ongedwongen sfeer een hapje kunt eten. Van steaks tot pannenkoeken. Het restaurant is eveneens zeer geschikt voor kinderen.
 
Het pand is redelijk modern en voorzien van veel glas. Vanbinnen is het pand dus vrij licht. Er hangt een ongedwongen, , knusse, gezellige en stoere sfeer. Het is traditioneel Scandinavisch ingericht. Denk aan houten wanden en geweien aan de wand. Een leuk effect zijn de echte bomen die in het pand staan. Bladeren van nep-hedera en lantaarns hangend aan de takken. Midden in het restaurant is een grote gashaard geplaatst.
 
We kozen voor een lekkere pannenkoek met appel en spek. Goed bereid en lekker vers.
 
Leuk om te weten is dat Woody’s sinds januari 2019 duurzaam is gaan werken. Zo zijn ze overgegaan van gas naar elektrisch koken en wordt het vlees bereid op een houtskoolgrill. Daarnaast hangen in het restaurant zogenaamde “Woody’s Planet Bags”. Ze moedigen klanten aan het overgebleven eten mee naar huis te nemen. Eveneens werken ze met biologisch afbreekbare rietjes, melkcupjes en suikerzakjes. Een goede zaak!
 
De bediening is vriendelijk en gastvrij.
 
Toegankelijkheid
De (rolstoel)toegankelijkheid van dit pand is zeer goed.

Via een lichte duwdeur treed je het pand binnen. De entree bevat een drempel. Dit is opgelost doordat er standaard een oprijplaat ligt. Daardoor is dit pand prima te betreden met een (elektrische) rolstoel.

Het pand is ruim ingericht. De tafels zijn geschikt voor een rolstoelgebruiker (poot in midden van de tafel).

Er is een ruim invalidentoilet aanwezig, voorzien van beugels naast het toilet en een alarmkoord.

Woody’s beschikt over een eigen parkeerterrein, waarbij ook meerdere invalidenparkeerplaatsen aanwezig zijn. Dit terrein ligt op ongeveer 20 meter afstand.

Adres
Woody’s pancakes & steaks
Holterbergweg 11
7451 JL Holten
0548 361 483


Alle rechten voorbehouden
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden